Kända varumärken

Inom Scandi Standard finns välkända varumärken som Kronfågel, Danpo, Ivars, Kronfågel Stinas, Chicky World, Den Stolte Hane och Vestfold Fugl. 

Produktsortimentet innefattar såväl färska som frysta produkter inom flera kategorier, inklusive hel kyckling och förädlade produkter såsom styckningsdetaljer, smaksatta och färdiglagade produkter samt bearbetade produkter och måltidslösningar.

Varje varumärke har sin historia och sin tradition, och de står vart och ett som garant för sina specifika egenskaper.        

Kronfågel

Alla produkter under varumärket Kronfågel är uppfödda och slaktade i Sverige. Kronfågel är vårt premium-varumärke med lång tradition och historia i Sverige. Kronfågel är kycklingspecialisten som är och har varit svenskarnas favorit i över 40 år. Kronfågel Svensk Gårdskyckling kommer från 46 stolta och passionerade uppfödare.

Kronfågel Stinas kyckling
Stinas produkter ingår under Kronfågelvarumärket. Det är ugnsklara frysta produkter med både klassiska och nya spännande smaker. Produkten Stinas har funnits i svenska hem i mer än 25 år på konsumentmarknaden.

Danpo

Dansk gårdskyckling, med hög kännedom inom både färsk och fryst kyckling i Danmark. Även stort inom restaurang & storhushåll.

Ivars
Produkter under varumärket Ivars har sitt ursprung från vår egen anläggning i Danmark. Det är prisvärd kyckling med hög säkerhet och rätt kvalitet.

Chicky World
Här hittar du bekväma och förädlade, uppvärmningsbara kycklingprodukter. Främst inom storhushåll, men även konsumentprodukter finns i handeln i både Sverige och Danmark.

Den Stolte Hane

Under slutet av 2012 inledde det norska bolaget Den Stolte Hane en omfattande översyn av varumärket och produktportföljen. Med det nya uttrycket markerar man positionen som lokalt producerad kyckling av hög kvalitet. 


Varumärken