Nyheter

Anders Hägg ny CFO för Scandi Standard

Anders Hägg rekryteras som ny CFO för Scandi Standard. Anders kommer närmast från positionen som CFO, Arla Foods i Storbritannien och var före det CFO för Arla Foods Sverige under 4 år.
 
Anders Hägg CFOAnders har lång och gedigen erfarenhet av ledande befattningar inom livsmedelsbranschen. Han har varit verksam inom Arla sedan år 2010. Dessförinnan arbetade Anders 15 år inom Unilever-koncernen, i ett antal höga positioner inom finans för flertalet marknader och i olika länder. Han har en internationell civilekonomexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.


Leif Bergvall Hansen CEO Scandi Standard– Med Anders får vi en mycket kompetent och internationellt orienterad ledare som tillsammans med teamet kommer att stötta Scandi Standard på den expansiva tillväxtresa som vi befinner oss på, säger koncernchef Leif Bergvall Hansen.


Anders Hägg tillträder tjänsten som CFO senast den 31 december 2016. Placeringsort kommer att vara huvudkontoret i Stockholm.